Spar renter & gebyrer

Spar renter og gebyrer, skepsis og tvivl.

Selvom OpenUp Invest først og fremmest handler om, hvordan du får mere ud af din opsparing/investeringer, er det en god idé først at se på dine nuværende samlede omkostninger til dine finansielle leverandører (banker, kreditforeninger etc.).

Hvad gætter du på?

Rigtige svar:  

Din placering:  

Det må ikke være andres kontrol af din økonomi, der forhindrer dig i at nå dine mål. Grubler du over en af nedenstående spørgsmål, kan der være grund til at tage action. Det kan blive helt afgørende på sigt, at du ekspanderer dit råderum i dag.

Fornemmer du,

Ja, listen over mulige uhensigtsmæssigheder er lang og trættende for de fleste. Ofte fordi du helt naturligt har valgt at gøre det du er bedste til…og håber at andre gør det samme på dine vegne.

Selvom viljen måske er til stede, er det bare ikke altid det, der sker. Har du nogensinde prøvet at sidde hos din bankrådgiver og finde løsninger, blot for næste gang I mødes at opleve, at hovedsædet ikke var enig og vilkårene derfor er væsentlig dårligere end det, I først tog udgangspunkt i?

Oplevet nye retningslinier, der forringede din situation efter, at I som familie havde besluttet jer for at gøre det, I f.eks. skulle låne til eller investere i?

Jeg kan give dig svaret på, om din fornemmelse er korrekt. Viser det sig, at din nuværende rådgiver ikke er konkurrencedygtig, målt på service og pris, skaffer jeg dig tilbud fra andre mulige finansielle partnere og finder de, jeg mener, passer bedst til dine/jeres  specifikke behov. KUN hvis jeg kan påvise, at jeg kan spare dig/Jer for et væsentligt beløb, vil jeg anbefale ændringer. Jeg vil da fakturere dig en andel af, hvad du/I sparer ved omlægningen (dog højst en tredjedel af din besparelse). Ved boliglån, som jeg overlader til min kompetente samarbejdspartner, fakturerer jeg alene et håndteringsbeløb, du vil finde attraktivt.

Er din daglige økonomi allerede toptunet, kan du gå direkte videre til  ”Nytænk din pension” eller ”Dine investeringer”.

 

“I don’t divide the world into the weak and the strong,

or the successes and the failures….

I divide the world into the learners and nonlearners.”

~Benjamin Barber, sociologist

 

Ellers læs videre