OpenUp Kurser og Foredrag

Jeg udbyder pt. workshops og kurser i følgende:

 

HVORFOR LÆRE AT INVESTERE SELV?

På mine workshops/kurser oplærer jeg dig til at blive online-investor og være i stand til at udvælge henholdsvis dine egne investeringsforeninger og aktier.

Du lærer skridt for skridt, hvad du skal fokusere på, når du vil investere i enten aktier eller fonde. Vi gennemgår en række forhold, der påvirker aktiemarkederne på verdensplan, i de enkelte regioner, de enkelte lande og sektorer og ned til de enkelte aktier. der Altsammen faktorer, der influerer på, hvilke investeringsforeninger og/eller aktier, du skal vælge. Herudover får du forudsætningerne for at læse de nøgletal, der hjælper dig til at vælge foreninger eller aktier. Vidste du forresten, at der er flere fonde i verden end aktier? Vi snakker flere hundrede tusind i begge tilfælde, så det er vigtigt at fokusere på de rette parametre.

 

KURSET: Hvordan vælger jeg de bedste investeringsforeninger?

Du lærer at vælge de fonde, der passer bedst til dig.

Hér får du – med professionel insider-vinkel – indblik i en række nøgletal, som professionelle ‘fund selectors’ (fondsudvælgere) anvender i screeningen af de tusindvis af fonde, der findes i verden. Du bliver indviet i, hvor du kan søge information og lærer at vælge de rette fonde for dig.

Du bliver ligeledes sat ind i en række af de væsentligste investeringsstrategier, der eksisterer og hvordan den ene fond adskiller sig fra den anden. Selv om to fonde investerer i samme geografiske område, er der ofte massiv forskel på den måde, fonden bliver forvaltet på. Hvert investeringshus har sin egen investeringsfilosofi og strategi og nogle kan være i direkte modstrid med den måde, du selv ønsker at have dine penge investeret eller administreret. Der vil dog næsten altid være en fond, der lever op til dine kriterier for afkast, etik og risiko, og det er dem, du skal finde.

Efter kurset vil du vide, om passive eller aktive fonde passer bedst til dig og hvorfor, om din nuværende fordeling på regioner, sektorer og temaer er afstemt med dine kortsigtede og længeresigtede behov og hvilke tiltag du skal gøre for at få mest muligt på bundlinien, når du bliver pensioneret.

 

KURSUSFORLØBET: Hvordan investerer jeg selv i aktier? – for begyndere

Du bliver i stand til at investere i aktier selv.

Du bliver fortrolig med mange af de nøgletal som professionelle anvender, når de skal vurdere hvilke aktier, de skal købe og lærer også selv at screene aktier globalt på baggrund af den investeringsfilosofi du vælger at følge. Du vil også blive bekendt med konklusionerne af en række studier om investoradfærd samt hvilke fælder private investorer typisk falder i. Når du ved, hvad du skal undgå og hvad du skal kigge efter er det ikke så svært.

Du vil efter investeringskurset

Jeg vil individuelt anvise retningslinier for hver enkelt deltager, der sikrer, at I ikke går i de typiske fælder efter at have afdækket hver enkelt deltagers investorprofil. Det gælder både, hvis du som menneske er tryghedssøgende eller risikobetonet. Ved hjælp af min psykologiske værktøjskasse er jeg i stand til at hjælpe hver deltager med at blive opmærksomme på, hvilke områder de skal fokuserer for at få det bedste resultat som privatinvestor.

Det plejer at være rigtig sjovt, når først du har lært at kende forskellen på f.eks. en valueaktie og en vækstaktie og lært at finde dem blandt tusindvis af aktier på mindre end 2 minutter. Når du bli’r rigtig rutineret og har lavet dine første begynderfejl, er der logiske argumenter for, at du med 20 aktier kan skabe bedre afkast på lang sigt end de investeringsforeninger, der stræber efter at slå et benchmark. Når du derefter har bevist det…ansætter jeg dig! 

KURSUSFORLØBET: Hvordan investerer jeg selv i aktier? – for mere øvede

Du er allerede i stand til at investere i aktier selv. Nu raffinerer vi dine metoder og udveksler noter deltagerne imellem.

Dette forløb lægger større vægt på vidensdeling deltagerne imellem med henblik på, at I kan inspirere hinanden også frem i tid. Forud for kurset undersøger jeg indgående, hvilke forudsætninger I som deltagere har, og hvad I er særlig interesseret i at vide mere om, så jeg kan skræddersy kurset efter jeres behov. Det er en fordel at have deltaget i KURSUS 1, men ikke en forudsætning.

Du vil efter investeringskurset

Jeg vil som i begynderkurset anvise retningslinier for hver enkelt deltager individuelt, der tjener til at støtte dig i, ikke at falde pladask i typiske investorfælder fremover. Du har sikkert allerede brændt nælderne et par gange. Vi prøver at se, om der er et mønster at bryde.

Det er for de fleste en spændende udfordring at lægge en investerings- og strategiplan og være i stand til at finde aktier på baggrund af strategier udviklet af én selv. Samtidig er der stadig mange, der ikke er klar over, at det er muligt at screene blandt tusindvis af aktier på mindre end 2 minutter. I sidste ende er det dit afkast, der tæller, så du inviteres til en opsamlingsaften sidenhen.

Skræddersyede forløb til Virksomheder

På OpenUp privatøkonomi- og investerings-workshops og kurser lærer du og dine ansatte – på 4-6 seancer eller gå-hjem-møder:

Forud for forløbet taler vi indgående om, hvad I ønsker at lægge mest vægt på. Et typisk forløb varer typisk enten 4 halve dage eller 6 gå-hjem- eller god-morgen-sessioner af 2- 2 1/2 times varighed. Vi kan dog i fællesskab afgøre, hvad der passer jer bedst og hvilke temaer, I ønsker at fokusere nærmere på. Jeg lægger stor vægt på at forberede forløbet, så det er afstemt med gruppens behov og vidensgrundlag.

Jeg tager også gerne ud og giver jer en appetitvækker i form af et foredrag for enten jeres ansatte eller jeres kunder. Hvorvidt mit indlæg skal vare 30 minutter eller et par timer afgør I selv.

Skræddersyet til din Netværksgruppe

Jeg kan tilbyde dig to oplagte muligheder:

Er I en netværksgruppe på minimum 10-12 mennesker, kan I vælge et investeringskursus af 12 timers varighed placeret enten som et weekendkursus, 4 aftener eller 4 halve dage afhængig af, hvad der passer jer bedst. Vi kan være enten hos jer eller i mine lokaler.

Jeg kan også tilbyde et inspirationsindlæg hos jer på ml. 1 og 3 timer afhængig af jeres behov, hvor I oplever, hvilke muligheder, I har idag for selv at tage styringen på jeres investeringer. Ring eller skriv, så finder vi en pris, der passer til koncept, tid og deltagerantal.

 

 

 

Kontakt OpenUp Invest

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked